buna ziua,
am un cabinet medical pe libera practica si as vrea sa stiu care este valoarea pe care sa o inscriu in declaratia600 pentru CAS (845 LEI/LUNA*26.3%*12 LUNI ) pentru a beneficia de un punct de pensie ? nu am contract cu casa de sanatate.
Sau ce suma ar trebui sa declar si sa achit pentru a beneficia de un punct de pensie ?
va multumesc
In declaratia 600 veti trece pentru fiecare luna din acest an 845 lei ca venit asigurat si apoi veti plati 222 lei contributie la pensie pentru acest venit asigurat minim. Daca doriti puteti sa treceti si mai mult..
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.