avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract servicii IT
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract servicii IT

Anul trecut am avut semnat, pe persoana fizica, un contract de presatare servicii cu un tert din UK.

Contractul a fost furnizat de un consultant IT din UK, care avea legatura cu firma Arobs Transilvania Software - Cluj Napoca.

Valoarea contractului fiind de 40 Lire UK/ pe ora, fiind semnat pe o perioada de 3 luni.

Dupa 2 luni am intrerupt amiabil contractul fiindca ei din aceasta suma imi dadeau la negru doar 6 Lire/ora.

Este vreo posibilitate legala de a-mi recupera aceasta paguba, in jur de 320 ore x 40 Lire = 12.800 Lire ?

Cu respect,
Robert
Cel mai recent răspuns: Alexandru Ardeleanu , Consilier juridic 23:43, 6 Februarie 2015
Societatea poate fi obligata sa plateasca dar mai intai trebuie obtinut un titlu executoriu european.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitarea unor daune de la angajator adrian28051980 adrian28051980 Buna ziua! Am lucrat pentru o firma timp de 1 an si 6 luni , dar nu am avut CM decat dupa 6 luni , mai mult nu am avut drept la concediu pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Garantie anisoara_ana anisoara_ana am lucrat la o firma unde am garantie 300 euro, cum trebuie sa procedez sa o primesc. (vezi toată discuția)
Munca in strainatate-firme serioase sau... ContSters91464 ContSters91464 Buna ziua Ca multi altii, sunt in cautarea unui loc de munca in strainatate,fapt pt care am apelat la ofirma de recrutare personal. Am urmat pasii ce mi-au ... (vezi toată discuția)