avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Iesire din CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Iesire din CCC

Buna seara.Momentan ma aflu in CCC pana la data de 13 Februarie cand ar trebui sa ma intorc la servici,dar am alta oferta de lucru si as dori sa stiu daca trebuie sa fac o cerere de lichidare la fostul loc de munca,avand in vedere ca atunci cand am intrat in CCC s-a facut o cerere de suspendare a contractului de munca?
Cel mai recent răspuns: dandulaura , utilizator 18:22, 6 Februarie 2015
Da, mergeti si faceti o cerere de incetare, inainte cu o zi.
In acest caz , depuneti o cerere de incetare a suspendarii c.i.m. si , totodata , cerere de incetare a c.i.m. cu aceeasi data,
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea locului de munca inainte de terminarea ccc SerbanIrina SerbanIrina Buna seara, Momentan ma aflu in ccc efectuan 1an jumate din cei 2ani pentru care am optat. Doresc sa ma intorc la munca inainte de cei 2ani, insa nu la ... (vezi toată discuția)
Lntoarcere din concediu maternal mariaclujnspoca mariaclujnspoca buna ziua, sunt in concediu de crestere a copilului pana in decembrie 2015 dar mi-am gasit un serviciu si vrea sa ma intorc la lucru, insa nu la aceelasi loc ... (vezi toată discuția)
Nu doresc sa ma mai intorc la locul de munca pe care il aveam inainte de a intra in cic - cum procedez? eumihaela eumihaela Buna ziua, In ianuarie fiul meu implineste 2 ani. Nu doresc sa ma mai intorc la locul de munca pe care il aveam inainte de a intra in CIC (si unde am si ... (vezi toată discuția)