avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lntoarcere din concediu maternal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lntoarcere din concediu maternal

buna ziua,
sunt in concediu de crestere a copilului pana in decembrie 2015 dar mi-am gasit un serviciu si vrea sa ma intorc la lucru, insa nu la aceelasi loc de munca.
trebuie sa anunt vechea sefa? am nevoie de ceva acte de la vechiul serviciu?sa semnez demisie?

sau numai de la primarie am nevoie de act care atesta ca renunt la indemnizatie?
va rog sa ma ajutati
multumes anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:42, 21 Mai 2015
La locul de munca de unde ati intrat in CCC va trebui sa depuneti o cerere de incetare a suspendarii c.i.m. si, totodata , de incetare a c.i.m.

In acelasi timp incheiati noul c.i.m. si, totodata, instiintati in scris Primaria ca ati reluat activitatea si sa anunte AJPIS pentru suspendarea platii indemnizatiei pentru CCC.

De la fostul loc de munca, solicitati in scris :
- decizia de incetare a c.i.m.
- adeverinta de vechime
- adeverinta de somaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil-inapoi la munca IanosiBea IanosiBea Buna ziua!Am si eu urmatoarea situatie: In august fetita mea implineste 2 ani asta insemnand ca eu trebuie sa ma intorc la serviciu!Imi doresc sa ma angajezi ... (vezi toată discuția)
Schimbarea locului de munca inainte de terminarea ccc SerbanIrina SerbanIrina Buna seara, Momentan ma aflu in ccc efectuan 1an jumate din cei 2ani pentru care am optat. Doresc sa ma intorc la munca inainte de cei 2ani, insa nu la ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la serviciu din ccc maryag maryag buna ziua am o nelamurire cu privire la revenirea la serviciu din ccc si anume;trebuie sa ma intorc la serviciu in data de 4 martie si vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)