avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatie proba de traseu examen auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie proba de traseu examen auto

Buna ziua...!!!!!!! Ma numesc PETRE DOREL ROBERT ,sunt din bucuresti,pe data de 02.02.2015 am sustinut proba practica ptr cat. c ,am fost declarat respins abuziv.Circulam pe str industriilor iar la intersectia cu str drumuri intre tarlale mi s-a spus sa fac dreapta avind cedeaza trecerea...am incetinit iar un autoturism venea din stinga de pe soseaua garii catelu inainte de intrarea in intersectie acel autoturism avea indicatorul stop urmat si de o cale ferata prevazuta cu bariere....deci eu aveam prioritate de dreapta....(se pote vedea intersectia pe google maps...stret view...)domnisoara examinator mi-a calcat frina spunindu-mi ca nu am dat prioritate cu toate ca acel autoturism s-a oprit dind semnal dreapta deplasindu-se tot pe strada industriilor de unde veneam eu....deci nici macar nu ne mai intersectam....MENTIONEZ CA IN ACEA ZI AM FACUT CONTESTATIE LA SEDIUL DIN PIPERA....va rog sa imi transmiteti ce si cum trebuie sa procedez in continuare si ce sanse de cistig am...!!!!!!! VA MULTUMESC ANTICIPAT.....!!!!!!!!!
Ultima modificare: Vineri, 6 Februarie 2015
robinsondor, utilizator
Cel mai recent răspuns: robinsondor , utilizator 13:08, 7 Februarie 2015
Sansele depind de cum puteti dovedi cele sustinute in contestatie... si nu vad cum le puteti dovedi!
Vine vreun candidat sa depuna marturie ca lucrurile s-au intamplat cum le descrieti d-voastra?
Mira-m-as!
Camere care sa filmeze traseul nu au fost... sau au fost?
Am auzit de scoli de soferi care au montate pe autovehiculele cu care se sustine examinarea camere de filmat...camere, nu camera!
E discutabila folosirea acestor mijloace de proba in instanta.
Unele instante accepta dovezi obtinute cu mijloace neomologate, altele nu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Februarie 2015
DlGoe, utilizator
sunt indicatoare in intersectia aceea....depun poze la dosar...ma duc si fac...in masina erea un martor specificat in foaia de examen....eu acum cind pot sa dau sala iar....nu erea nici o camera....dar este o intersectie unde se aplica prioritatea de dreapta....aveam prioritate....eu aveam cedeaza trecerea iar ala avea stop ...eu ii veneam din dreapta....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intersectie dirijata sau nedirijata - semnele de circulatie mdmilan mdmilan Daca intr-o intersectie o directie are semn de \"Cedeaza trecerea\", iar cealalta directie nu are niciun semn („Drum cu prioritate”, „Intersecție cu un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare. mi s-a luat carnetul pentru ca "nu ... Georgia2010 Georgia2010 Buna ziua, am o intrebare. Mi s-a luat carnetul pentru ca \"nu am dat prioritate \" intr-o intersectie. Eu aveam stop , cel din dreapta cedeaza trecerea. Cel ... (vezi toată discuția)
Contestație suspendare permis - decizie nedreaptă a politiei NicoletaLazar NicoletaLazar Buna ziua, In seara de 25.09 la iesirea din parcarea unui hipermarket, pe Sos Oltenitei am oprit la indicatorul Stop, m-am asigurat, am semnalizat si cand ... (vezi toată discuția)