avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... limitarea hotarului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

limitarea hotarului

am o casa batraneasca in Romania si este situata intr-un camp imens...as dori sa stiu unde incepe si unde se termina curtea mea de 500mp .platesc impozitele la primarie regular de 20 de ani si cam tot atat de cand nu trec pe acolo . as dori sa stiu si cu cine ma invecinez, unde pot gasi aceste informatii si daca este vre-o persoana autorizata care sa vina sa-mi arate exact unde este hotarul .......sunt plecata in strainatate de multi ani ! aici platesti si vine o persoana cu documente si harti facute la milimetru prin satelit si iti pune semne exacte .
Cel mai recent răspuns: Alexandru Ardeleanu , Consilier juridic 23:23, 6 Februarie 2015
Cereti un extras de carte funciara daca este intabulata proprietatea. Actele de proprietate ar putea da o idee despre intinderea proprietatii si vecinatati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am o proprietate intabulata și aș dori să o împrejmuiesc. ... konadelle konadelle Bună ziua. Am o proprietate intabulata și aș dori să o împrejmuiesc. In acte îmi apare doar suprafața totală. Cum pot afla limitele ... (vezi toată discuția)
Conditii de eligibilitate prima casa 4 constanta2009 constanta2009 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie: Am in proprietate exclusiva o garsoniera cu suprafata de 26mp si mostenire cota ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am. o vecina ce are geamurile la o distanta de 60 ... Ioana2002 Ioana2002 Bună ziua! Am. O vecina ce are geamurile la o distanta de 60 70 de centimetri de limita dintre curți! Ea are construita casa de câțiva ani însă în ... (vezi toată discuția)