avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Fise PSI si Protectia Muncii
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Fise PSI si Protectia Muncii

Buna seara ,
Am si eu o rugaminte ,daca ma poate lamuri cineva cu privire la fisele si Registrul Unic de control pentru o Asociatie de Proprietari , pentru cine sunt obligatorii doar pentru femeia de serviciu ?Va rog daca are cineva chiar si un model sa-mi trimita chiar personal pe adresa de email.
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 6 Februarie 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: vioricasprinceana , utilizator 14:19, 7 Februarie 2015
Se completeaza separat fisa individuala de instruire in domeniul ssm si fisa individuala de instruire in domeniul psi-su pentru toti angajatii cu contract individual de munca ai asociatiei de proprietari. Gasiti model gratuit, de completare fisa ssm in site-ul Avocatnet.ro, la sectiunea Instrumente utile - magazin (vezi in susul paginii).
Registrul unic de control se cumpara de la ANAF/ firme autorizate sa vanda astfel de documente. In acest registru fac mentiuni inspectorii din institutiile statului (ITM, PSI-SU, Directia sanitara judeteana, Directia sanitar-veterinara judeteana, ANAF, etc.) ori de cate ori verifica asociatia.
Multumesc pentru ajutor si va doresc o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ssm si psi avangarde avangarde am o intreprindere individuala fara angajati, eu sunt admin si lucrez, trebuie sa fac ssm si psi ?va rog sa ma ajutati cu un raspuns. (vezi toată discuția)
Psi si ssm pt chiosc 2 m2 ynutaa1 ynutaa1 Va rog din suflet as vrea si eu sa stiu cum trebuie sa fac pt a obtine avizele necesare psi si ssm pt un chiosc de 2 m2 in care se vand produse preambalate cu ... (vezi toată discuția)
Instructaj ssm si psi RuxandraLarisa RuxandraLarisa este obligatoriu ca efectuarea instructajului sa fie consemnata in fisele de ssm si psi?sau se poate face pe o coala sa zicem, gen model tipizat(care sa ... (vezi toată discuția)