Buna seara ,
Am si eu o rugaminte ,daca ma poate lamuri cineva cu privire la fisele si Registrul Unic de control pentru o Asociatie de Proprietari , pentru cine sunt obligatorii doar pentru femeia de serviciu ?Va rog daca are cineva chiar si un model sa-mi trimita chiar personal pe adresa de email.
Va multumesc anticipat.
Se completeaza separat fisa individuala de instruire in domeniul ssm si fisa individuala de instruire in domeniul psi-su pentru toti angajatii cu contract individual de munca ai asociatiei de proprietari. Gasiti model gratuit, de completare fisa ssm in site-ul Avocatnet.ro, la sectiunea Instrumente utile - magazin (vezi in susul paginii).
Registrul unic de control se cumpara de la ANAF/ firme autorizate sa vanda astfel de documente. In acest registru fac mentiuni inspectorii din institutiile statului (ITM, PSI-SU, Directia sanitara judeteana, Directia sanitar-veterinara judeteana, ANAF, etc.) ori de cate ori verifica asociatia.
Ssm si psi
avangarde
am o intreprindere individuala fara angajati, eu sunt admin si lucrez, trebuie sa fac ssm si psi ?va rog sa ma ajutati cu un raspuns. (vezi toată discuția)