Va rog mult daca e posibil sa-mi dati un sfat. Am primit o somatie si o incheiere de la un executor (chetluieli 14000 - hotariri definitive si irevocabile in care avocatul adversarilor mei si-a pus la dosar onorarii mult prea mari (pentru un recurs, doar o sedinta 3600 lei). Deoarece sint bolnava si vreau sa ma intorc in Germania, am donat (inainte cu cca. 4 luni) fiului meu casa si terenul. Pentru alt teren pe care l-a cumparat sotul meu dar cum se obisnuieste notarul ma trecut si pe mine in contract, am facut un partaj cu sotul meu dupa primirea somatiei. Donatia nu am facut-o cu rea credinta pentru a ma sustrage de la raspundere, dar mai sint dosare pe rol(mai intentionez sa mai deschid inca 2 actiuni) si mai sint inca 2 dosare penale in care am sesizat falsurile cu care adversarii mei s-au intabulat cu o mostenire din care imi revenea o cota, cu un act de vindere cumparare sub semnatura privata semnat in fals pentru care nu s-a facut dovada platii si un consimtamint deasemenea semnat in fals, fara ca succesiunea sa fie dezbatuta si fara ca imobiolele sa fie intabulate. Problema este ca m-am imprumutat pentru aceste procese cu 10 000 Euro printr-un contract sub semnatura privata din 2011 cu martori intrucit am doar o pensie mica de boala din Germania, iar eu am promis ca dau banii dupa ce imi recuperez mostenirea, nu mi-am inchipuit ca nu voi avea sanse de cistig in aceste procese daca am facut dovada falsurilor.
Va rog mult sa-mi spuneti
1. daca poate fi atacata donatia si partajul.
2. Ar putea executorul intra in casa daca este donata fiului meu, mai are nevoe de incuviintarea instantei?
3. Sint obligata sa-l las sa intre in ograda si in casa?
4. daca am domiciliul in alt judet sau Germania este de competenta aceluiasi executor?
5. m-ar putea executa si persoana de la care am imprumutat banii in 2011, are primul propritate, ce ar putea interprinde el impotriva mea (cu siguranta ca daca afla de executarea silita va actiona si el, altfel ar fi mai asteptat)?
Unul din dosarele penale in care am sesizat modul ilegal in care presedinda a admis actiunea de intabulare a adversarilor mei si falsurile constatate in 3 expertize grafice extrajudiciare, inca din 2011 nu s-a solutionat datorita relatiilor, coruptiei...find stramutat in alt judet ca urmare a cererilor mele de stramutare adresate parchetului de pe linga Inalata Curte de casatie si Justitie si plingerilor mele adresate autoritatilor publice din tara. Va rog mult sa-mi dati un sfat cum ma pot apara de executor, sint foarte disperata. Va multumesc, cu stima.
Situatia prezentata de dvs. este foarte complexa.
Dupa parerea mea problemele expuse de dvs. nu se pot analiza in concret decat cu actele in fata.Avocatul dvs. ce parere are?El este cel mai in masura sa va lamureasca.
Ceea ce s-a intamplat in procesele dvs. se vede ca a fost ceva foarte intens si sunt extrem de multe lucruri de analizat.
Donatia se poate anula si exista sanse insa nu executorul judecatoresc cere anularea.
Daca hotararile nu mai pot fi atacate decat cu o revizuire nu puteti reduce cheltuielile din hotararile judecatoresti.
Daca exista coruptie in acele procese si ati pierdut din acest motiv se pot face plangeri penale.
Executare silita
vasilema
Va rog nmult sa-mi raspundeti daca este posibil daca donatia imobilelor facuta inaintea cererii de executare silita se poate ataca prin actiune pauliana si ... (vezi toată discuția)