avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Data reala de incetare a c.i.m
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Data reala de incetare a c.i.m

buna ziua,
Am doua sentinte cu doua date de incetare a unui contract individual de munca
Un data in anul aprox.2012 si alta aprox.2013.Ptr. ultima sentinta am spus conditia de lucru judecat niciun judecator nu a tinut cont de acesta .Asa am ajuns sa am doua sentinte cu date diferite de incetare a c.i.m.Un executor judecatoresc printre cei mai buni din oras, m-a informat ca salariatul are dreptul sa aleaga dintre cele doua date de incetare a c.i.m. pe cea care il avantajeaza.In speta, prima sentinta are data de incetare a c.i.m. care il avantajeaza .Este buna informatia ? Daca da, in baza carei legi sau art. este adevarat?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:15, 7 Februarie 2015
Care sunt cele doua date ? si Cum s-a ajuns aici ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul reclamantului de alege o data mai avantajoasa braia braia buna ziua, Am doua sentinte cu doua date de incetare a unui contract individual de munca Un data in anul aprox.2012 si alta aprox.2013.Ptr. ultima sentinta ... (vezi toată discuția)
Speta instanta litigi de munca- nerecunoasterea notificarii prin executor inaintea celorlate proceduri:personal, posta flory1 flory1 Buna seara, Este adevarat ca legea nu obliga in litigiul de munca, ca DECIZIA sa fie inmanata personal sau prin posta intai si numai dupa ce s-au implinit ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere minor SperantaN SperantaN Am un copil minor de 16 ani pentru care am hotariare judecatoreasca pentru pensie intretinere din anul 2006 pe suma de aprox 300 lei..Cat a lucrat in oras la ... (vezi toată discuția)