avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatal-postanal vs luna lucrata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatal-postanal vs luna lucrata

Pentru a beneficia de indemnizatie pentru concediul de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal) trebuie sa aveti cel putin o luna lucrata inainte de luna in care intrati in concediu de maternitate.

Luna lucrata înseamnă prezenta efectiva la locul de munca sau e ok si concediu medical+CCC in ultimele 12 luni?

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:23, 7 Februarie 2015
Sunt eligibile si lunile de concediu medical si CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternal iadionut iadionut Daca nu mi se mai prelungeste contractul de munca beneficiez de concediu de maternitate? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mileaflorica mileaflorica Va rog sa imi spuneti daca pot beneficia de indemnizatia pentru crestere copil in urmatoarea situatie: Am lucrat cu contract de munca din 20.04.2015 pana in ... (vezi toată discuția)
Am vreo sansa sa beneficiez de concediu prenatal ? diana192 diana192 buna ziua,am lucrat cu carte de munca din 01. 01 .2013 pana in 10.07.2013.iar dupa aceea am fost in concediu fara plata pana in data de 02.10.2013.din data de ... (vezi toată discuția)