Buna seara,
In momentul de fata sunt in concediul medical, platit de casa de sanatate, diagnosticat cu tbc. As dori sa va intreb daca in acesta perioada pot aviza/ autoriza proiecte de constructii fara a-mi afecta plata concediului sau pe perioada concediului nu am voie sa fac nici un fel de activitate?
Va multumesc!
Pe durata concediului medical , raportul de munca este suspendat.
Suspendarea contractului individual de munca are ca efect suspendarea prestarii muncii de catre salariat si a platii drepturilor de natura salariala de catre angajator. (art.49 alin.2 C.mun.).
Asadar, pe durata concediului medical prestarea muncii de catre salariat este suspendata.
Dar daca nu mai sunt angajat deoarece mi-a expirat contractul de munca care era pe perioada determinanta si am legitimatie anre pentru proiectare instalatii electrice. Pot in acest timp proiecta alte lucrari si sa le semnez (fara angajare) fara sa imi afecteze plata concediului . Nu as vrea sa mi se intrerupa concediul deoarece mi-am reluat activitatea (in cazul in care ar ajunge in baza de date la casa de sanatate precum ca sunt angajat). Dar eu doresc sa proiectez si sa le semnez fara a ma angaja.
Va multumesc!
Prelungire detasare
BarbuL
Buna ziua,
In cazul in care nu se poate prelungi detasarea unui salariat deoarece acesta nu poate semna acordul de detasare din motive de sanatate, ce solutie ... (vezi toată discuția)