In luna septembrie 2014 am depus o plangere penala la Curtea de Apel de pe langa Tribunalul Galati, plangere formulata impotriva vecinului meu care a invercat sa ma intimideze prin a ma reclama la Inspectia de Stat in Constructii, sectia de Politie de care apartinem, la ISU, la GDF Suez, deoarece am vrut sa-mi amenajez o baie in incinta locuintei dar plafonul si casa fiind construite in anii 1960-1970 s-au daramat , urmand sa consolidez partile din locuinta. A construit gardul dintre cele doua prorietati in termen de 3 zile , fara a-mi cere acordul.
Nici pina la aceasta data nu am primit nici un raspuns la plangerea depusa!
Va rog sa-mi raspunde-ti daca este corect si un sfat ce trebuie sa fac!
Vecinul meu nu sa potolit cu plagerile catre politie,acum cateva zile i urma am fost din nou la sectia de Politie cu reclamatie ca burlanele si un val de sarma depozitate pe garajul meu cand bate vantul produce zgomot si nu se poate odihni, ca doua usi asezate inclinate pe gardul meu trebuie sa le dau jos pentru ca pisicile urca pe usi si sar in curtea lui.
Va multumesc!
Plangerea penala se depune la politie sau parchet, nu se adreseaza instantei de judecata.
Instanta va trimite plangerea pe cale administrativă, organului judiciar competent.
Dosar penal
Alinanicolae
Buna ziua.M-ar interesa cum pot afla daca in urma unor plageri penale la o sectie de politie s-a intocmit dosar penal si daca acesta a fost trimis la Parchet. ... (vezi toată discuția)