avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! În 2016, am construit pe propria ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! În 2016, am construit pe propria cheltuială gardul ...

Bună ziua! În 2016, am construit pe propria cheltuială gardul de delimitare a proprietății cu vecinii din spatele curții. Ştiind că nu au situație financiară prea bună, le-am comunicat că voi construi gardul pe cheltuiala mea. Atunci, au venit cu pretenții cum că vor un gard, zid din cărămidă. Le-am comunicat că atâta vreme cât nu participă financiar, voi construi un gard simplu mai puțin costisitor. Au avut o vreme plângeri că se vede totul prin gard. Mai târziu, au început să agațe castraveții şi allele pe gard. În present, de aproape 2 ani, au sprijinit de gard bondoci, etc....gardul are fundație din ciment, bondoci din țeavă şi sârmă íntre. Cu toate acestea, s-a ínclinat de la greutate color sprijinite de el. Îi rog de ceva vreme să mute totul la o anumită depărtare. Nu se întâmplă nimic. Cum îi pot convinge legal? Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:53, 11 Martie 2022
Faceti plangere penala pentru distrugere. Poate se potolesc dupa o discutie cu politistul.
Puteti actiona si in civil pentru daune.
Nu au bani sa plateasca daunele... se pot executa silit bunurile acestora, pana la vanzarea proprietatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire gard intre proprietati MITULINA MITULINA Mi s-a spus de la primarie ca pot inalta un gard (din plase sarma sustinute de tevi) existent intre proprietati, numai cu autorizatie. Ca sa fac autorizatie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de ... ValiBratan ValiBratan Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de vreo 4 ani, părinții fiind decedați. Din motive obiective, moștenirea nu a putut fi ... (vezi toată discuția)
Zid comun? Frodo Frodo Am o problema cu vecinii. Bunicii mei au cumparat o casa acum cativa zeci de ani, au construit o alta casa noua in aceeasi curte si au demolat casa veche, ... (vezi toată discuția)