Bună ziua! În 2016, am construit pe propria cheltuială gardul de delimitare a proprietății cu vecinii din spatele curții. Ştiind că nu au situație financiară prea bună, le-am comunicat că voi construi gardul pe cheltuiala mea. Atunci, au venit cu pretenții cum că vor un gard, zid din cărămidă. Le-am comunicat că atâta vreme cât nu participă financiar, voi construi un gard simplu mai puțin costisitor. Au avut o vreme plângeri că se vede totul prin gard. Mai târziu, au început să agațe castraveții şi allele pe gard. În present, de aproape 2 ani, au sprijinit de gard bondoci, etc....gardul are fundație din ciment, bondoci din țeavă şi sârmă íntre. Cu toate acestea, s-a ínclinat de la greutate color sprijinite de el. Îi rog de ceva vreme să mute totul la o anumită depărtare. Nu se întâmplă nimic. Cum îi pot convinge legal? Mulțumesc frumos!
Faceti plangere penala pentru distrugere. Poate se potolesc dupa o discutie cu politistul.
Puteti actiona si in civil pentru daune.
Nu au bani sa plateasca daunele... se pot executa silit bunurile acestora, pana la vanzarea proprietatii
Zid comun?
Frodo
Am o problema cu vecinii.
Bunicii mei au cumparat o casa acum cativa zeci de ani, au construit o alta casa noua in aceeasi curte si au demolat casa veche, ... (vezi toată discuția)