avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obligativitate viza de resedinta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obligativitate viza de resedinta

Buna ziua am si eu o intrebare ,mai este obligata VIZA DE FLOTANT ?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:08, 9 Februarie 2015
Nu exista notiunea de viza de flotant iar cine o foloseste confunda cateva notiuni legale. In principiu este vorba de stabilirea resedintei. Stabilirea resedintei se face in conditiile stabilirii domiciliului. Este nevoie de act de proprietate pentru imobilul in care se stabileste resedinta sau, in lipsa lui, de declaratia proprietarului de luare in spatiu.
Da, exista aceasta obligatie daca locuiti mai mult de15 zile la alta adresa decat cea din cartea de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre flotant si primire in spatiu carmaw carmaw buna ziua, Mama mea( acum prea batrina ) are in prop o garsoniera pe care o inchiriaza de 5 ani la un cuplu=avem contract de inchiriere inregistrat dar nu au ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere floris2000 floris2000 Buna ziua, Detin un partament proprietate personala si as dori sa fac in contract de inchiriere. Persoanele care vor lociu in imobil nu sunt casatorite si ... (vezi toată discuția)