Va multumesc pentru raspunsurile oferite. Intrucat nu pot posta in cadrul topicului deja deschis (butonul ”Raspunde” nu este activ, iar mesajul aparut in locul lui este ”Accesul tău în forumul Avocatnet.ro a fost suspendat!”) am sa intreb aici ce se intelege prin: ”Dvs. prin adjudecare, preluati imobilul liber de orice sarcini ar fi grevat. Totusi imobilul adjudecat poate fi revendicat intr-un termen de 3 ani, aici trebuie avut grija.”
In ce conditii poate fi revendicat? Prin plata de catre actualul proprietar a datoriei de 91000 de euro si a celorlalte debite prezentate in publicatia de vanzare? Sau in alte conditii? De catre cine? Ce se intampla cu banii pe care eu ii cheltui pentru achizitia imobilului? Mi se returneaza/ii pierd?
In ce conditii poate fi revendicat? Sunt o multime de ipoteze in care cel executat contesta si intoarce executarea sau un tert contesta adjudecarea printr-o cerere de evictiune si obtine imobilul adjudecat. Caz in care dvs. nu pierdeti banii, insa va trebui sa ii recuparati prin regres de la debitor, executandu-l silit (daca mai aveti ce executa la dansul). Sunt mici sanse sa se intample asta, dar sunt, caci incurcate sunt caile domnului (in aparenta totul simplu si frumos, iar cand intrii intre ei, te iei cu mainile de cap).
Licitatii publice
geogeorge
buna ziua,
am cateva notiuni la care as dori o lamurire,daca se poate:
1)in urma achizitionarii la licitatie publica a unui imobil,ce se intampla in cazul in ... (vezi toată discuția)