avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzfruct
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzfruct

buna ziua.avem un apartament primit de la o matusa cu contract vanzare cumparare cu uz fruct.stam toti impreuna si am vrea sa cumparam un alt apartament mai mare in care sa ne mutam toti.intrebarea mea e putem sa dam in chirie acest apartament?ne trebuie cumva acordul ei?multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 13:17, 8 Februarie 2015
Da va trebuie acordul ei căci dansa are posesia si folosință apartamentului iar Dvs sunteți nud proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil cu uzufruct viager. este posibilă vânzarea lui dacă există această clauză? IAndra04 IAndra04 Buna. Explic din nou pe scurt situatia pentru cine nu stie. Exista o mostenire,un imobil,la care sotul meu este nudul proprietar si matusa lui este ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager defragus defragus Situatie concreta: -locuiesc cu contract de inchiriere la o matusa -matusa nu are mostenitori rezervatari( sot,copii, parinti) -intentioneaza sa-mi doneze ... (vezi toată discuția)
Proprietara, sau nu? adyzar adyzar va adresez aceste randuri in speranta ca ma veti putea lamuri intr-o problema. Sunt proprietara unui apartament cu acte in regula, prin contract de vanzare ... (vezi toată discuția)