avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renuntarea la proces - succesiune partaj - ieşire din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renuntarea la proces - succesiune partaj - ieşire din indiviziune

Buna ziua,daca renunt la proces,am dreptul la mostenire dupa decesul tatalui cu care ma judec,sau renuntarea inseamna ca renunt la toc si pierd tot?Multumesc
Cel mai recent răspuns: IulianDan , utilizator 22:47, 8 Februarie 2015
nu va pierdeti dreptul la mostenire :)))
Procesul este in stadiul,

Solutia pe scurt: acordă termen la 4.03.2015 pentru a se lua la cunoştinţă de raportul de expertiză

Sa dat o suma foarte mica,pentru o casa in zona 0 a orasul cu teren 440 mp,5 camere si prefer sa renunt decat sa iau mai putin decat am cheltuit pana acum si procesul a durat 4 ani.Multumesc
Renuntarea la judecata este diferita de renuntarea la drept.

Nu stiu daca renuntarea dvs la judecata va avea ca efect incetarea procesului, pt ca daca partea adversa a formulat cerere reconventionala judecata va continua.

Mai bine faceti obiectiuni la raportul de expertiza.
Buna seara,unde ma adresez pentru a face obiectiuni la raportul de expertiza?Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport de expertiză-subevaluare- cum contest ? IulianDan IulianDan Buna seara,am un proces de succesiune si sa ajung la acest termen: Ora estimata: 08:30 Complet: C13 Tip solutie: Amână cauza Solutia pe scurt: acordă ... (vezi toată discuția)
Refacere expertiza Roxanabrum Roxanabrum daca un expert a stabilit pretul de vanzare al unei garsoniere ca fiind cu 1/3 mai mic decat cel pe care noi il consideram ca fiind real, nu a facut masuratori ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com Expertul meu tehnic desi cu mine a mers la expertiza si tot cu mine s-a intors a scris in Raportul de expertiza tehnica ca nu este aceea casa ce trebuia ... (vezi toată discuția)