avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raport de expertiză-subevaluare- cum contest ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raport de expertiză-subevaluare- cum contest ?

Buna seara,am un proces de succesiune si sa ajung la acest termen:

Ora estimata: 08:30
Complet: C13
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: acordă termen la 4.03.2015 pentru a se lua la cunoştinţă de raportul de expertiză
Document: Încheiere de şedinţă 04.02.2015

Sa dat o suma de 30 mii euro,casa cu 4 camere zona O in oras,interebarea mea asta este suma finala?mi se pare exagerat de putin avand si teren de 470 mp,

Mai am o intrebare va rog,mai este o cambana in acest dosar,dar in alt oras,facuta de parintii mei in timpul casniciei lor,dar pe contract este trecut tatal cel cu care ma judec,am parte si la aceasta cabana?Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 18:24, 8 Februarie 2015
Dacă ați ales să vă reprezentați singur, consultați codul de procedură civilă. Costă 20 de lei dar e indispensabil în instanță. Dacă nu sunteți de acord cu suma stabilită de evaluator pentru imobilul în cauză, puteți formula obiecțiuni la raport sau cere motivat efectuarea unei contraexpertize, pe care însă va trebui să o plătiți. Pentru imobilul al doilea, trebuia să îl menționați în cererea de chemare în judecată a tatălui ca fiind component al masei succesorale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea la proces - succesiune partaj - ieşire din indiviziune IulianDan IulianDan Buna ziua,daca renunt la proces,am dreptul la mostenire dupa decesul tatalui cu care ma judec,sau renuntarea inseamna ca renunt la toc si pierd tot?Multumesc (vezi toată discuția)
Pot apela la inalta curte de casatie si justitie ? IulianDan IulianDan Buna ziua,am un dosar de mai bine de patru ani succesune cu tatal meu,el traeste cu alta femie sa recasatorit,mama a decedat noi suntem trei frati eu cu sora ... (vezi toată discuția)
Succesiune IulianDan IulianDan Buna ziua,ma judec cu tatal meu de patru ani,mama a decedat acum patru ani si tatal sa recasatorit,noi suntem trei frati doar eu mi-am cerut partea ce mi se ... (vezi toată discuția)