avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... expertiza tehnica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

expertiza tehnica

Expertul meu tehnic desi cu mine a mers la expertiza si tot cu mine s-a intors a scris in Raportul de expertiza tehnica ca nu este aceea casa ce trebuia impartita pt. iesirea din indiviziune, desi exista acte si martori cum ca minte.Gospodaria cu anexele nu a mai fost impartita ci data paratului in intregime.Eu am platit succesiune, expertiza tehnica si tot ce tine de proces plus ca l-am despagubit cu o mare suma de bani si cheltuielile legate de inmormantarea tatei 2500 ron dar dupa calcul meu am platit 5000 ron.A tinut cu paratii. Ce parere aveti ? S-a judecat corect?Eu cu plata si paratul cu mostenirea.
Cel mai recent răspuns: elisoara_toma@yahoo.com , utilizator 16:14, 22 Martie 2010
aveti posibilitate sa formualti obiectiuni la raportulde expertiza.. va sfatuiesc in interesul dvs sa va angajati un avocat care sa va repreinte si sa sustina cums e cuvine interesele.. nu va jucati de-a justitia, ca pierdeti pe banii dvs..oricat de mult v-ar cere un avocat bun, tot mai ieftin iesiti decat daca nu il aveti.. in plus, onorariul lui si toate cheltuielilec e le faceti in calitate de reclamant cua cest proces, vor fi suportate de partea adversa..toate cele bune va dorim
Va multumesc pt. raspuns dar va mai rog ceva referitor la expertul tehnic .As vrea sa il dau in judecata dar ce castig?Eu sunt in Pitesti iar el in Tr. Severin.Am acte, am martori cum ca este mostenire de la tata 1/2. Irevocabila s-a dat deja .Ce sa cer la proces?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport de expertiza eronat elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com Hristos a Inviat! In procesul meu de iesire din indiviziune expertul tehnic a scris in raportul de expertiza tehnica cum ca nu aceasta este casa tatei care ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni expertiza mariaiona mariaiona Buna seara. Sunt parat intr-un proces care a fost suspendat si repus din nou pe rol dupa 6 luni. In ultimele doua termene-a fost depusa o expertiza imobiliara ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni expertiza! razvandicu razvandicu Buna ziua! Va cer ajutorul cu un raspuns....s-a efectuat o expertiza tehnica,partea adversa a depus obiectiuni,expertul a raspuns la obiectiuni...mai poate ... (vezi toată discuția)