avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit teren aferent casei
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit teren aferent casei

Dețin casa cumpărată legea 112 ,pentru teren plătesc impozit și chirie,de ce plătesc dublu,unde ași putea rezolva situația,cum este posibil ,am încercat la primărie dar nu am rezolvat nimic ,dacă sunt coproprietar cu statul român după mine impozitul nu se împarte ?am pe lună 39 lei chirie și impozitul pe an aproape 400 pentru 630 mp mi se pare cam mult
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:36, 8 Februarie 2015
Cum adica dublu? Chiria este chirie, iar impozitul este impozit stabilit dupa o grila. Statul nu plateste impozit, plateste chiriasul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu terenul din jurul casei A. Alex A. Alex Buna ziua, sunt proprietara unui apartament achizitionat de la fost proprietar pe legea 112, intr-un imobil situat in centrul capitalei unde mai sunt doi ... (vezi toată discuția)
Actul de proprietate, mostenire, uzucapiune MarianStanciu MarianStanciu In 1935 strabunicii mei s-au casatorit. Bunica mea a fost infiata de strabunicii mei la varsta de 4 ani. Ea fiind unica lor mostenitoare. In 1932, ... (vezi toată discuția)
Impozit teren aflat in coproprietate Anastasiu Laura Anastasiu Laura Buna ziua, Detin un teren in suprafata de 1500 mp, din care 500 mp teren curti-constructii si 1000 mp teren intravilan arabil. Cand am fost sa platesc ... (vezi toată discuția)