avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Solicitare in plangerea penala privind conservare a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Solicitare in plangerea penala privind conservare a probelor

Urmeaza sa depun o plangere penala si as dori cum sa aflu articolul (baza legala) si cum sa formulez solicitarea ca procurorul sa ia/dispuna masuri necesare si suficiente pentru pastrarea/conservarea unor probe/documente pentru care exista pericolul distrugerii prin selectionarea dosarelor de arhiva unde sunt clasate hartiile respective. Va multumesc! Cu stima.
Cel mai recent răspuns: myhobbyro , utilizator 18:33, 10 Februarie 2015
Adresati cererea in scris motivata.
Mă refeream la faptul că nu cunosc modul în care trebuie formulată cererea de protejare a unor documente care pot constitui probe şi articolul din NCPP SAU NCP pe care trebuie să-l invoc pentru ca procurorul să dispună măsurile necesare păstrării/conservării acestor probe (nu cunosc terminologia folosită).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivarea documentelor contabile ciobanc ciobanc sunt administrator la 2 societati comerciale de 20 de ani nu am gasit o lege clara.. norme.. de arhivarea actelor contabile: stiu ca statele de plata se ... (vezi toată discuția)
Arhivare documente Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. Exista o legislatie anume cu privire la arhivare si durata pentru care ar trebui pastrat un document in firma? Doresc sa fac putina ordine in ... (vezi toată discuția)
Clarificari si interpretari ale ncp si ncpp Roland Mindrila Roland Mindrila Va propun o dezbatere pentru clarificari si interpretari ale NCP si NCPP. Privitor la sesizarea organului judiciar apar modificări la plângerea ... (vezi toată discuția)