avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dosar in instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dosar in instanta

Buna ziua

Va rog, din suflet raspundeti-mi si mie la o intrebare
Pe perioda unui conflict de munca trimis in instanta se suspenda dreptul angajatorului de a-ti desface contractul de munca/

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 13:44, 13 Iunie 2009
Depinde de obiect. Insa, daca angajatorul v-a desfacut contractul de munca, asta inseramna ca a emis o decizie in acest sens. Decizia poate fi atacata, in termen de 30 zile, la tribunalul de pe raza caruia se afla domiciliul dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iunie 2009
Doinita Stingaciu, Avocat
Un conflict de munca aflat in stare de judecata in instanta nu suspenda niciun drept/obligatie izvorata din contractul de munca.
Inca lucrez la ei,dar cand o sa afle ca am de gand sa- i dau in judecata o sa am probleme mari Pe toti ne-au amenintat ca putem face ce vrem ca nu o sa reusim nimic Oras de provincie,firma de paza,patronul lucrand la politie iar pe post de instructor au adus pe cineva care are o ruda la ITM
Sa speram ca justitia este impartiala, asa cum este de asteptat!!
Ea poate face ceva!
De fapt,mie teama sa-i actionez in judecata,decat daca nu mai vin la serviciu s-au sa-iau concediul de odihna pe cele 8 luni lucrate pana acum in ture de 24-48 non-stop In cele 8 luni am luat doar de 6 ori salariul la plic salariul minim pe economie Cartea de munca se afla inregistrata la ITM,am vazut-o ,dar eu nu am vazut/primit/semnat absolut nimic pana acum doar am adus in ziua angajarii ocopie dupa CI si copie dupa atestat.Atat.De abia,dupa doua luni de insitenta mi-au primit cartea de munca Astea sunt doar o mica parte din ilegalitatile care sunt De fapt noi suntem scavi Psihic sunt terminat

Alte discuții în legătură

Contract cu 2 ore de munca mary_131979 mary_131979 Buna ziua. am si eu o problema poate ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat. de aproape 2 ani lucrez la un patron , timp de 10 luni am semnat vre-o trei ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca ! coruta coruta Buna ziua. Am nevoie sa ma lamuriti intr-o problema.Am fost angajata a unei firme timp de 3 ani. In 05 noiembrie 2010 mi-a fost adus la cunostinta ca postul pe ... (vezi toată discuția)