Va rog, din suflet raspundeti-mi si mie la o intrebare
Pe perioda unui conflict de munca trimis in instanta se suspenda dreptul angajatorului de a-ti desface contractul de munca/
Depinde de obiect. Insa, daca angajatorul v-a desfacut contractul de munca, asta inseramna ca a emis o decizie in acest sens. Decizia poate fi atacata, in termen de 30 zile, la tribunalul de pe raza caruia se afla domiciliul dvs.
Inca lucrez la ei,dar cand o sa afle ca am de gand sa- i dau in judecata o sa am probleme mari Pe toti ne-au amenintat ca putem face ce vrem ca nu o sa reusim nimic Oras de provincie,firma de paza,patronul lucrand la politie iar pe post de instructor au adus pe cineva care are o ruda la ITM
De fapt,mie teama sa-i actionez in judecata,decat daca nu mai vin la serviciu s-au sa-iau concediul de odihna pe cele 8 luni lucrate pana acum in ture de 24-48 non-stop In cele 8 luni am luat doar de 6 ori salariul la plic salariul minim pe economie Cartea de munca se afla inregistrata la ITM,am vazut-o ,dar eu nu am vazut/primit/semnat absolut nimic pana acum doar am adus in ziua angajarii ocopie dupa CI si copie dupa atestat.Atat.De abia,dupa doua luni de insitenta mi-au primit cartea de munca Astea sunt doar o mica parte din ilegalitatile care sunt De fapt noi suntem scavi Psihic sunt terminat