Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am avut in anul 2012 un contract de inchiriere pentru un apartament, eu fiind proprietarul. Contractul a fost inregistrat la Administratia Financiara. In present, am in curs un litigiu cu fostii chiriasi din acest contract. Exemplarul in original al contractului de inchiriere pe care il aveam eu, l-am pierdut. Singurul original in momentul de fata este cel de la Administratia Financiara. Care sunt procedurile si cum pot obtine o copie cu mentiunea "conform cu originalul" de pe acest document? Mentionez ca am fost sa intreb la Administratia Financiara si mi s-a spus ca ei nu au stanpila de acest tip si nu pot sa dea copii conforme cu originalul dupa documente depuse la ei. Ce parere aveti?
Solicitati oficial autoritatii fiscale comunicarea unei copii dupa contractul de locatiune existent in arhiva
Pe o copie a respectivului document ,de regula pe prima pagina,in partea de sus a documentului completati conform cu originalul si o depuneti la instanta
Multumesc mult. Exista vreo prevedere legala pe care sa o pot invoca si care sa mentioneze faptul ca intra in atributiile lor sa elibereze astfel de copii, cu mentiuni de conformitate cu originalul?
Inteleg ca este un fel de stampila cu mentiunea "conform cu originalul" pe care ar trebui sa o aplice cei de la Administratia Financiara, nu? Ca daca scriu eu pe o copie, ce valoare legala de certificare cu originalul poate sa aiba?
In cazul in care Administratia Financiara refuza sa imi elibereze copie cu mentiunea de conform cu originalul, ce alta alternative am?