avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract munca

Cum pot afla, daca contractul meu de munca, este declarat la Admin. Financiara. Lucrez de 2 luni la o firma si nu mi-a fost adus contractul stampilat de AF.
Daca exista un site, pe care sa ma pot interesa de starea contractului meu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:17, 19 Octombrie 2011
La administratia financiara se declara numai conventiile civile de prestari servicii nu si contractele de munca care se intregsitreaza de angajator in Revisal
razvandumitrescu1973 a scris:

Cum pot afla, daca contractul meu de munca, este declarat la Admin. Financiara. Lucrez de 2 luni la o firma si nu mi-a fost adus contractul stampilat de AF.
Daca exista un site, pe care sa ma pot interesa de starea contractului meu

Nu exista niciun astfel de site .. daca ati semnat un contract de munca, atunci solicitati angajatorului dvs sa va inamneze un exemplar de pe acesta , precum si o copie certificata ”conform cu originalul” de pe pagina/paginile din REVISAL unde se gasesc mentiunile referitoare la persoana dvs ... in caz contrar, adresati-va ITM-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract munca razvandumitrescu1973 razvandumitrescu1973 sunt angajat la o firma de aproape 1 an si nu mi se da conform legii, exemplarul meu de contract, cu semnatura si stampila AF. Ce pot face in acest caz ? Cum ... (vezi toată discuția)
Firma de prestari servicii emanole emanole Buna. Lucrez la o intreprindere privata. Acolo am un salariu fix + parte variabila. Pt ca acesta parte variabila sa fie legal atribuita, mi s-a propus ... (vezi toată discuția)
Cum obtin o copie conforma cu originalul dupa un contract de inchiriere inregistrat la anaf? madoiclimber madoiclimber Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am avut in anul 2012 un contract de inchiriere pentru un apartament, eu fiind proprietarul. Contractul a ... (vezi toată discuția)