avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Rectificare schita cadastrala
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Rectificare schita cadastrala

Buna ziua!

Spuneți-mi vă rog, dacă pe baza legilor actuale și a ordinelor directorului ANCPI se poate sau nu corecta o schiță cadastrală înregistrată la Cadastru (la care am primit deja număr de cadastru și apare pe harta națională)?
Se poate de exemplu printr-o hotărâre judecătorească după ce se termină procesul cu vecinii vizând stabilirea granițelor dintre noi, care poate dura chiar ani întregi? Ori harta predată/înregistrată acum rămâne "bătută în cuie" pentru veci?

Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Plan parcelar mrtz_69 mrtz_69 Buna ziua,am si eu o problema si nu stiu cum o pt rezolva,Tribunalul a desemnat un expert care sa intocmeasca o expertiza in vederea iesiri din ... (vezi toată discuția)
Rectificare puncte cadastrale Mia3 Mia3 Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Detin un teren atribuit prin Ordinul Prefectului de 190 mp, casa fiind cumparata pe legea 112, iar la data atribuirii eram in ... (vezi toată discuția)
Cine are dreptate, ancpi sau notarul iozi iozi Buna ziua, Vreau sa rezolv o problema aparuta intre mama mea si notarul (notariatul) care i-a incheiat un contract de vanzare-cumparare, cu uzufruct ... (vezi toată discuția)