Buna ziua.Anul trecut am facut cerere la o primarie pt a concesiona un grajd,cererea a fost aprobata iar formalitatile de concesiune precum cele de evaluare cu caiet de sarcini a fost platit de catre mine (800 ron),s-a desfasurat licitatia la care am participat cu o oferta in scris in august 2014.Astazi cei de la primarie imi cer redeventa pe 2014 fara a fi semnat nici un document (contract) de concesiune,dealtfel nu mi sa dat in primire acel grajd sub nici o forma. Este legal sa platesti redeventa fara a semna contractul de concesiune? Cei din primarie spun ca eu l-am ocupat prin simplu fapt ca am castigat licitatia (neavand nici o instintare scrisa cu privire la aceasta)
Concesionare
Cynthia14
Buna ziua, o intrebare as avea la cineva care ma poate ajuta. Primaria x organizeaza o licitatie pentru concesionarea unui teren agricol in extravilan. Poate ... (vezi toată discuția)
Concesiune teren
iulian2009
La sfarsitul anului 2010 am participat la o licitatie pentru concesionarea unei suprafete de teren. Am castigat licitatia urmand sa se intocmeasca contractul ... (vezi toată discuția)