avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare sediu PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare sediu PFA

Buna ziua

Ma pregatesc pentru chimbarea sediului social al PFA si as vrea sa reduc cat mai mult drumurile la Registrul Comertului sau alte institutii de aceea incerc sa fiu cat mai informat.
De pe site-ul ONRC inteleg ca am nevoie de:
- Cererea de înregistrare
- Document care atestă drepturile de folosinţă asupra spaţiului
- formularul tip cu semnaturile presedintelui asociatiei de locatari si a fecinilor pe orizontala si verticala

In cazul meu am ales sa fac un contract de comodat cu proprietarul apartamentului in care se va gasi sediul. De ce acte din partea proprietarului este nevoie pe langa acest contract pentru a fi acceptat de catre Registrul Comertului? Totodata, care ar fi cea mai buna varianta pentru a face rost de aceste acte cu un deranj minim din partea proprietarului? Nu doresc sa pun proprietarul pe drumuri sau sa mergem sa stam la nenumarate cozi.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Anda Belea , Avocat 12:20, 9 Februarie 2015
copie contract vanzare cumparare in care sa fie mentiunea ca este intabulat, daca faceti sediul doar pe o singura camera, va trebuie schita apartamentului, daca are propritarul proces verbal de predare primire, sa-l aveti la dumneavoastra poate il cere.depinde de referent. tot proprietarul trebuie sa mearga la asociatie di vecini dupa semnaturi
Gasiti pe site ONRC toate documentele si formularele necesare:
[ link extern ]
Multumesc pentru raspunsuri

@andabelea: Copia contractului trebuie legalizata?

@danacj: Acolo m-am uitat si eu, insa nu imi este clar. De aici:

[ link extern ]

reiese ca doar contractul de comodat este suficient, insa sunt sceptic ca daca ma prezint doar cu acesta imi va fi acceptat
Ultima modificare: Luni, 9 Februarie 2015
pfa_it_bucuresti, utilizator
copia contractului nu trebuie legalizata
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl cu asociat unic fara angajati laura.sabou laura.sabou 1. Specimenul de semnatura trebuie facut la notar sau ajunge sa semnezi in fata la persoana de la ONRC? 2. Contractul de comodat poate fi unul facut de tine ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa georgenecula76 georgenecula76 care sunt conditiile pentru a putea infiinta pfa , eu fiind electrician (electrician montator intretinere si reparatii masini si aparate electrice) , autorizat ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei firme de catre un cetatean german in romania gylmenhaven gylmenhaven As dori sa aflu daca un cetatea german poate infiinta o firma cu sediul in Romania care sa-si desfasoare activitatea tot in Romania fara sa aiba nevoie de un ... (vezi toată discuția)