avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... lndemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

lndemnizatie crestere copil

Am facut dosarul pentru indemnizatie crestere copil si a fost respins. As dori sa stiu daca am drept de castig si care sunt demersurile. intr una din luni (respectiv octombrie 2013 am doar o zi lucrata, luna noiembrie 10 zile lucrate ) iar eu am nascut in septembrie 2014, celelalte luni din cele 12 luni anterior datei nasterii copilului sunt lucrate integral.
Buna ziua,

Raspunsul ca dosarul a fost respins l am primit de la reprezentantul primarie(spunandu mi ca nu s a respectat stagiul de cotizare pe luna octombrie )
Nu am primit decizia de la AJPIS pentru a face contestatie.
Dosarul a fost trimis in data de 5.01.2015 la AJPIS.
Am tot sunat la ei si spun ca dosarul este la analizat (la comisie).
Nu stiu cand o sa primesc un raspuns pe motiv ca nu pot sa beneficiez si ca vor sa mai ceara si altora parerea)
Va rog spuneti mi ce trebuie sa fac pe mai departe.
Nu am o alta sursa de venit si sunt disperata.
Multumesc,
O zi buna!

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:29, 9 Februarie 2015
Mi-ati pus intrebarea pe e-mail si v-am raspuns ca puteti beneficia de indemnizatie pentru CCC si v-am dat si textele de lege care va permit aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu o problema cu actele pentru indemnizația ... Andreea Cioboată Andreea Cioboată Bună ziua, am și eu o problema cu actele pentru indemnizația de creștere copil, eu am lucrat înainte de a rămâne însărcinată și după in Olanda și ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului cris_86 cris_86 buna ziua.am si eu o nelamurire.din articolul 7 reiese ca daca frecventezi cursuri la zi:preuniversitare,masterat,universitare,etc beneficiezi de ... (vezi toată discuția)
Cum se plateste indemnizatia pentru ccc? myyaa myyaa Buna ziua, nelamurirea mea este daca indemnizatia de crestere a copilului se plateste de pe o luna pe alta, adica perioada mea de ccc s-a terminat pe data de ... (vezi toată discuția)