avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scoaterea unui post la concurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scoaterea unui post la concurs

Un post declarat vacant cu studii medii este scos la concurs cu studii superioare .As dori sa stiu daca s-a procedat corect si daca s-a respectat legea ?
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 10 Februarie 2015
Asa ceva nu se afiseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Transformare post cristinail cristinail sunt functionar public si as vrea sa stiu cum pot trece de pe studii medii pe studii superioare daca sunt absolvent de studii superioare dinaintea angajarii ca ... (vezi toată discuția)
Transformare contractual in functionar public deea09 deea09 In 01.04.2007 am fost angajata ca inspector de specialitate debutant -psihopedagog- in cadrul Serviciului Public de Asistenta Sociala ( functie personal ... (vezi toată discuția)