avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Certificat fiscal pentru plata taxelor si impozitelor ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Certificat fiscal pentru plata taxelor si impozitelor catre bugetul de stat. valabiliate?

Buna ziua,

Am cumparat o masina de la o firma si printre toate actele mi-a dat si certificatul fiscal.

Acesta a fost emis in data de 25 mai 2009.

Pe el scrie ca este valabil luna in curs daca a fost emis intre 1 si 25 si daca a fost emis intre 25 si sfarsitul luni este valabil luna in curs plus urmatoarea luna.

Certificatul care il am eu emis pe 25 mai e valabil si toata luna iunie ca nu prea inteleg

Multumesc
Cel mai recent răspuns: anamariacelik , utilizator 09:13, 15 Iunie 2009
certificatul emis de "impozite si taxe"este valabil pana la sfarsitul lunii in care este eliberat.Asa ca celemis pe 25 mai 2009 are valabilitate ,exact cat scrie pe el,pana la 31 mai 2009.Daca nu a fost folosit in termen, trebuie sa solicitati un alt certificat:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal valabilitate mdeaconu mdeaconu Buna ziua, am achizitionat un autovehicul in urma cu 2 saptamani si atunci fostul proprietar a scos de la primarie un certifcat fiscal ca nu are datorii fata ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala ioanatodi ioanatodi Buna ziua Am o nelamurire : certificatul de atestare fiscala ptr bugetul de stat este valabil 20 de zile lucratoare sau calendaristice? Certificatul ptr ... (vezi toată discuția)
Certificatul fiscal de la locale cool123 cool123 buna ziua , in cazul unui certificat fiscal privind impozitele si taxele locale valabilitatea certificatului este cea data de catre emitent sau cea din codul ... (vezi toată discuția)