avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PFI sa desfasor activitatea unei agentii de recrutare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PFI sa desfasor activitatea unei agentii de recrutare bone?

buna ziua,
pana in prezent am lucrat ca si psiholog-recrutor la o aegntie de recrutare. din 2013 am devenit PFI (persoan fizica independenta), inscrisa la ANAF.
intrebarea mea este daca as putea sa desfasor activitatea unei agentii de recrutare bone ca si PFI.

va multumesc

Alte discuții în legătură

Declaratii fiscale profesii liberale (psiholog) alina_sava alina_sava buna ziua, o profesie liberala , psiholog mai exact, trebuie sa depuna declaratia d392b? sunt neplatitor de TVA, in sistem real, din august 2013. detin ... (vezi toată discuția)
Se considera discriminare daca o asociatie de proprietari nu-mi da acordul pentru a inregistra sediul pfi? laurasimona laurasimona Buna seara, Am inchiriat un spatiu pentru desfasurarea unei activitati ca PFI. Am inteles ca am nevoie de acordul asociatiei, dar asociatia nu vrea sa-mi ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare medic in vederea infiintarii pfi zi23zou zi23zou Buna ziua. Sunt medic stomatolog si doresc sa devin pfi. Pt aceasta, printre documentele necesare care trebuie depuse la anaf se afla si contractul de ... (vezi toată discuția)