avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Taxe notariale executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Taxe notariale executare silita

Buna ziua,
Am fost adjudecatarul unui imobil executat silit si acum urmeaza sa achit cei 90% restanti prin credit "Prima Casa", iar notarul cu care banca colaboreaza nu a putut sa imi faca o calculatie la taxele notariale deoarece este o situatie mai "deosebita" si nu se aplica taxele "Prima Casa". Aveti idee daca exista asa ceva si daca sunt taxe in plus? Momentan nu ma pot duce sa ma interesez la alt notar pentru ca sunt la locul de munca, iar atunci cand imi termin programul este prea tarziu. V-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu o astfel de informatie, pentru ca numai la asta ma gandesc acum :)!
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Ipoteca legala Ramona Geambasu Ramona Geambasu Buna ziua! Am fost adjudecatarul unui imobil executat silit de catre o banca,la licitatie m-am inscris cu 10% din valoare si urmeaza sa achit restul de 90% ... (vezi toată discuția)
Imobil ipotecat la banca si administratia locala aliss73 aliss73 Buna ziua As dori sa stiu daca pot cumpara un imobil ipotecat la banca,dar care are datorii si la administratia locala si care am inteles ca a pus ipoteca de ... (vezi toată discuția)
Impozit 2% in tranzactiile imobiliare Ramona Geambasu Ramona Geambasu Buna seara! Urmeaza sa achizitionez un imobil executat silit intr-un credit imobiliar,unde debitorii executati sunt plecati din tara! Am platit 10% pentru ... (vezi toată discuția)