avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Unde trebuie sa merg ptr pensie diabet
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Unde trebuie sa merg ptr pensie diabet

buna ziua am diabet de 10 ani fac insulina si vreau sa depun actele pentru pensie de handicap [ diabet] am depus actele la centrul,, speranta,, in cart militari sa respins dosarul singura explicatie data fiind nu ma incadrez altceva nimic vreau sa depun din nou actele si nu stiu unde trebuie sa merg si ce acte? am prieteni care nu au diabet decat acum de curand si beneficiaza de acest ajutor iar la mine se respinge de ce? ce conditii nu indeplinesc sotia este casnica si am si 2 copii minori si numi strica un venit si niste drepturi in plus multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:51, 9 Februarie 2015
Luati legatura cu medicul de familie sa va indrume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt bolnav de diabet tip1[insulino dependent] ,pot fi scutit de impozitul pe salariu ? TesuAdrian TesuAdrian Buna ziua doamnelor si domnilor ! Sunt bolnav de diabet tip1 [ ma injectez cu insulina de 4[patru] ori pe zi ] lucrez la o companie privata si vreau sa va ... (vezi toată discuția)
Am o întrebare să știu dacă mă încadrează la voucherul ... tifraselitifrasflori@gmail.com tifraselitifrasflori@gmail.com Am o întrebare să știu dacă mă încadrează la vocherul de 5000 de euro sunt cu piciorul drept amputat de la coapsa am avut un infarct miocardic cu două ... (vezi toată discuția)
Pensie pt diabet georgeta1977 georgeta1977 soacra mea are diabet si e dependenta de insulina, as dori sa stiu daca are dreptul la pensie. are 52 de ani si nu cred ca a lucrat vreodata cu crte de munca. (vezi toată discuția)