avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua,

Am o intrebare, exista o persoana care are doi mostenitori. Unul din ei are acces la toate conturile bancare, putand retrage in numele ei, celalalt nici nu stie de ele. In momentul producerii decesului, cum se poate afla ce conturi are, fara ca celalalt sa plece cu tot si sa nu-i spuna nimic. Cui ar tb sa ne adresam??? pentru ca nu stim numele bancii, bancilor unde are depozitele.
Cel mai recent răspuns: mgeorgiana , utilizator 15:54, 10 Februarie 2015
@andreyskysky

Prea multi de daca...
Deocamdata mortul traieste si sa-i dea Dumnezeu viata lunga, sa pape tot, sa nu mai existe niciun daca!
Daca nu cunoasteti speta, ar fi mai elegant din partea d-voastra sa va abtineti!!
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - conturi bancare miara miara Daca o persoana are bani depusi in banca ( cu un imputernicit care poate scoate banii), dupa decesul sau acei bani revin imputernicitului sau se impart la toti ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor kerekesevi kerekesevi Bună ziua, aş dori nişte informaţii la următoarea problemă: Soţul a murit la data de 24 febr.2012.Am fost căsătoriţi din anul 2006. Nu am avut ... (vezi toată discuția)
Depozit bancar al decedatului andreyskysky andreyskysky buna ziua . ma aflu intr-un proces succesoral , masa partajabila fiind un depozit bancar. INTREBARE - 1 pot cere instantei sa tina cont si de dobanzile acelui ... (vezi toată discuția)