avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... drepturile pensionarilor raniti in revolutie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

drepturile pensionarilor raniti in revolutie

buna ziua sunt pensionar de ranit in revolutie [decizie definitiva]am pensie de 5ani vreau sa stiu unde trebuie sa merg sa depun actele ptr a obtine anumite drepturi cara sunt date prin lege ex[obtinerea unui loc de veci, a unui teren intrav, a unui spatiu comercial si obtinerea unei case sociale deoarece locuiesc cu parinti ,2copii sotia adica 6 pers in apartament si nu ne intelegem deloc numai cearta si scandal]la primarie am fost la guvern am fost peste tot mi se inchide usa in nas fara raspuns exemplu la primarie zice cauta tu spatiu sau locuinta , vi si ne zici si tio dam cand am gasit spatiu de stat sa dat la altul tu mai cauta eu de unde sa stiu care mai sunt de stat acum cand multe sunt privatizate? multumesc

Alte discuții în legătură

O altercatie coticel coticel buna...! am si eu o problema! astazi am avut o mica ``altercatie`` cu un olandez , adica nah... e un vecin de-la nostru care ne face probleme tot timpul. ... (vezi toată discuția)
Amenintari nefondate cu chemarea politiei alexstacescu alexstacescu Va salut cu respect, Sunt proprietarul unei garsoniere, si de ceva vreme am probleme cu vecinul de jos... Vine noaptea la mine la usa, si ma acuza ca nu ... (vezi toată discuția)
Sfat fara rezolvare guryta guryta buna ziua ,doresc si eu un sfat in legatura cu ;locuiesc in locuita bunicului sotului meu de 23 de ani , casa a ars luind foc de la niste lemne in urma careia ... (vezi toată discuția)