avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pot face - vicii constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pot face - vicii constructie

buna ziua am cumparat acum 4 ani o casa de la dezvoltator am platit 4ani rate la ea mai am anul acesta de platit sa o achit am facut acte la notar precontract acum dupa4 ani a inceput sa se degradeze ,[se strica instalatile sanitare , tevile tavanele de la etaj sau stricat a intrat apa?se pateaza se scorojesc pereti apare umezeala, mucegai] vecinul din spate sa lipit de gardul meu cu cotetele de porci si gaini si am sobolani in magazie si soareci in casa iam zis la proprietar ce se intampla si nul intereseaza ce pot face nu am certificat de gatantie sau calitate iar acum ne dam seama ca nu este facuta casa cum trebuia cui sa ma adresez multumesc
Va sugeram sa va adresati, in primul rand, Protectiei Consumatorului.
In al doilea rand, pentru chestiuni de salubritate, ar fi bine sa va adresati Directiei de Sanatate Publice si Politiei locale, care are si competente in domeniul verificarii curateniei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. va rog mult sa imi dati un sfat pentru situatia pe ... Euroinvest Euroinvest Buna seara. Va rog mult sa imi dati un sfat pentru situatia pe care am trait-o zilele trecute numai. La vecinii mei ,de langa casa mea,s-a produs un incendiu ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut cand vecinii cresc pasari si animale exat langa gardul de hotar nsb nsb buna ziua, locuiesc in mediu rural, si am vecinii sin fata cat si din spate care cresc pasari si animale. nu m-ar deranja cu nimic acest lucru dar pasarile ... (vezi toată discuția)
Vecinul reazemă diverse lucruri de peretele casei mele. pot să construiesc un gard pe limita de proprietate? trasor trasor Bună ziua, supun atenției dvs. o problema cu care mă confrunt de ani de zile: am în proprietate o casă și 400 mp de teren cu cadastru și intabulare iar ... (vezi toată discuția)