avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Compensarea in bani a chiriilor si cheltuielilor de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Compensarea in bani a chiriilor si cheltuielilor de intreținere

Care este baza legala pentru acordarea compensațiilor în bani pentru chirie și cheltuieli de întreținere, personalului medical din zonele cu deficit de personal în acest sens?
Mulțumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Luni, 9 Februarie 2015
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ce sanse am sa imi recuperez garantia ? sebik sebik Buna ziua, Va scriu in legatura cu o problema.Am stat in chirie intr-un apartament.La inchiriere am semnat un contract cu proprietarul pe un an de zile cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie cioarec carmen cioarec carmen Vă supun spre discuţie următoarea speţă: Între două firme există un contract de închiriere. Chiriaşul construieşte pe terenul proprietarului o ... (vezi toată discuția)
E legala retinerea a 25% din decontul navetei? lucrez in invatamant... eleonoranora eleonoranora Lucrez in invatamant, intr-o institutie ce apartine inspectoratului scolar (nu primariei), fac naveta zilnic si, din 2010, de cand ni s-au taiat salariile, ni ... (vezi toată discuția)