avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna

Daca nu e facuta succesiunea dupa moartea parintelui,sant si alti pasi pentru a evita succesiunea sau trebuie neaparat facuta(e vorba despre vanzarea unui imobil).

Multumesc

Cel mai recent răspuns: Dacian85 , utilizator 17:05, 9 Februarie 2015
Buna ziua,

Daca doriti sa vindeti un imobil care face parte din masa succesorala rezultata ca urmare a decesului unui parinte de-al dumneavoastra, trebuie in primul rand sa deschideti succesiunea pentru a se stabili cui revine acesta si in ce cote.

O zi frumoasa!
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ancfd ancfd Va rog sa-mi spuneti daca la decesul unuia din parinti copiii isi pastreaza cota parte din partea acestuia fara a deschide succesiune atat timp cat ... (vezi toată discuția)
Este posibila vanzare unui imobil fara dezbaterea mostenirii? diana87 diana87 buna ziua! am si eu o nelamurire in legatura cu vanzarea unui apartament care este pe numele parintilor, iar unul dintre ei este decedat de 3 ani si nu am ... (vezi toată discuția)
Succesiune flori54 flori54 Buna ziua! Sunt o mama , sotul decedat si am 2 copii. As vrea sa las toata averea mea copilului cu care locuiesc insa celalalt copil al meu nu vrea sa renunte ... (vezi toată discuția)