avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... despre expertiza contabila
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

despre expertiza contabila

m-a chemat o doamna de la pol economica sa vorbim despre un dosar pe care fostul meu angajator l-a deschis. ma acuza de DELAPIDARE. am fost la intalnire cu avocatul. a ramas ca se va face o EXPERTIZA CONTABILA. si m-a intrebat daca vreau si eu un EXPERT PARTE....???? mi-a explicat in mare despre ce e vorba dar nu mi-a spus cat ar costa... acum eu intreb : dupa un an de zile de cand nu mai lucrez acolo, ce cauta expertul contabil? cat va dura? si cat ar costa un expert parte? in declaratie spune ca nu dadeam bon pe casa fiscala iar banii ii pastram. ...
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:38, 13 Iunie 2009
[ link extern ]
cautati aici
davida a scris:

cat ma costa? si de unde il iau?

Listele cu expertii judiciari (contabili, in cazul Dvs.) se gasesc şa biroul pentru expertize judiciare de pe langa Tribunalul judetului respectiv. Nu este obligatoriu ca expertul parte sa fie din judetul din care provine expertul desemnat de catre instanta. Alegerea unui expert din alt judet presupune si avantaje, dar si dezavantaje.
Avantaj: risc mai mic in ceea ce priveste tratarea obiectivelor pe baza afinitatilor
Dezavantaj: cost mai ridicat si perioada de efectuare mai indelungata
Decizia va apartine.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert parte Anatol2017 Anatol2017 Expertul parte trebuie sa fie pe lista Tribunalului sau Judecatoriei? In cazul meu, este vorba despre o expertiza topografica. Expertul parte a fost pe lista ... (vezi toată discuția)
Expert parte care nu are calitatea de expert judiciar. e inducere in eroare a instanței, ce ar trebui să facem noi acum? Annett Annett Buna ziua, Intr-un proces civil s-a dispus efectuarea unei expertize topografice. Instanta a admis, la cererea partilor, cate un expert parte. Eu am depus ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica auto ujiman ujiman Accident rutier cu victime. M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala. A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)