avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Durata proces civil pt. acordul vecinului in vederea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Durata proces civil pt. acordul vecinului in vederea renovarii unui imobil

Va rog sa-mi spuneti cat poate dura un proces pentru primirea in instanta a acordului vecinului pentru renovarea unui imobil si un pret imformativ.
Mentionez ca am inceput renovarea fara a avea autorizatie de constructie(fortata de imprejurari- am vrut sa amenajez o baiei in fosta debara si sa daramat plafonul locuita fiind construita in anii 1970) si am ramas fara acoperis, se naruie si partea de casa care este construita din lut.
Cel mai recent răspuns: iuliana2466 , utilizator 13:37, 10 Februarie 2015
a-ti mers la Primarie si vau cerut acordul vecinului?
Incercati sa aduceti un reprezentant al Primariei la fata locului sa ii explicati ce sa intamplat si poate reusiti cumva mai usor.
Mult succes.

La noi din pacate multi spun: :SA MOARA SI CAPRA VECINULUI"
MULTUMESC MULT PENTRU SFAT!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabane ilegale in zona de agrement toobilaszlo toobilaszlo buna ziua.vecinul si a tras o casa pe fundatie de ciment intr o zona de agrement,ilegal,la 50 de cm de gard,jgheabul si cablul de curent sunt pe curtea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! eu locuiesc la et 3, intr un bloc de 4 etaje. in urma ... Disa84 Disa84 Buna ziua! Eu locuiesc la et 3, intr un bloc de 4 etaje. In urma cu 25 de ani, vecinul de deasupra, a venit la parintii mei sa ii intrebe daca ii deranjeaza ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie VASSY VASSY Buna, Locuiesc in Bucuresti, la casa. Vecinul meu din stanga si-a ridicat casa cu un nivel,apoi si vecinul din spate si-a ridicat casa cu un nivel, casele ... (vezi toată discuția)