avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract cumpărare în RATE ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract cumpărare în RATE ?

Bună seara, doresc să cumpăr o consolă de DJ de la un vecin de pe aici și să o achit în rate de câte 400 lei până la suma de 1500 ron.

Acum doresc să știu dacă ar fi valabil să facem un contract la mână sau cum să procedăm? Adică eu să scriu că voi achita ratele iar el că nu va "pleca cu banii" după ce apuc să achit integral aparatul.

Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:23, 10 Februarie 2015
Ar trebui ca aparatul sa stea la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duba vanduta, proprietar neserios notever notever Buna ziua, Incep prin a spune ca tatal meu (decedat) a avut o duba pe care nu a apucat sa o inscrie pe numele lui. Eu am vandut duba acum 3 luni, cu un ... (vezi toată discuția)
Card de credit cu nabadai! ajutor va rog!!!! mn.nl mn.nl Buna ziua. In iulie 2008 am optat pentru un card de credit , limita de credit fiind de aproximativ 7000-7500 ron. Dorinta de a-mi face acest card s-a nascut ... (vezi toată discuția)
Dovada furt citiasi citiasi Am fost DJ intr-un bar o perioada, gratuit. Ma intelesesem cu barmanul de acolo sa dau muzica cateva ore pe noapte. Eu imi formam mana si ei beneficiau de ... (vezi toată discuția)