avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coasigurat la casa de asigurari de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coasigurat la casa de asigurari de sanatate

eu nu am munca si nici nu am muncit dar fiul meu ma luat in ingrijire si am fost coasigurata la el el lucreaza la ministerul aparari nationale am fost la medicul de familie sa ma inscriu si acesta ma refuzat pe un motiv ca ministerul aparari lucreaza cu o alta casa de asigurare si este mai coplicat de luat bani de la aceasta casa de asigurari mentionez ca am scos si actul care reiese ca plata unitati militare sa facut catre casa de asigurari de sanatate cum sa procedez sa ma inscriu la un medic de familie in aceasata situatie
Cel mai recent răspuns: gned , utilizator 22:11, 9 Februarie 2015
Incercati sa va inscrieti la medicul de familie al fiului dvs. sau orice alt medic care accepta si casa OPSNAJ.
Parerea mea este ca e un abuz din partea medicului de familie. E de preferabil schimbarea medicului de familie.O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ma transfer de la casa opsnaj la cjas? iuliy iuliy Buna ziua. As dori sa aflu daca ma pot muta de la casaopsnaj la alta casa de asigurari. (vezi toată discuția)
Coasigurat fara medic de familie mandianacamelia84 mandianacamelia84 buna , am o intrebare, o speta: e vorba de un cadru militar in rezerva (pensionat), apartine de casa opsnaj, sotia lui nu munceste si ar dori sa o treaca ca ... (vezi toată discuția)
Cum dobandesc calitatea de coasigurat? Mira_A Mira_A Buna ziua, care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a dobandi calitatea de coasigurat? cui ma adresez? angajatorului sotului? va rog modele ... (vezi toată discuția)