buna ,va rog daca se poate sami dati si mie niste detali,an 01,02,2011 am fost judecat la o pedeapsa de 2 ani anchisoare an baza art 81.si art 82,cod penal suspenda conditionat executarea pedepsei pe durata termenului de ancercare de 4 anii,cand asi putea sami fac reabilitarea , si anca ceva am fost trecut RECURENT INCULPAT ce anseamna ,va multumesc
va multumesc din suflet si tot bine le din lume ,am nevoie de cazier pt angajare si asi vrea sa nu fie patat de acea am antrbat ,trebuie sa merg la tribunal? sau au operat an baza de date mia trecut suspendarea si termenul de ancercare?
Daca constatati ca nu s-au operat mentiunile in certificatul de cazier, puteti adresa o cerere unităţii de poliţie care a emis certificatul de cazier judiciar prin care sa solicitati rectificarea datelor înscrise sau a notărilor provizorii dacă acestea nu corespund situaţiei reale.
Unitatea de poliţie trebuie sa va comunice modul de soluţionare a cererii, în termen de cel mult 20 de zile de la depunerea acesteia.
Daca cererea de rectificare a cazierului judiciar se respinge, puteti introduce contestaţie, inclusiv pentru situaţia în care eroarea înregistrării în cazierul judiciar nu se datorează unităţii de poliţie, în termen de 30 de zile de la comunicare, la judecătoria în a cărei rază teritorială de competenţă domiciliati.
În caz de admitere a contestaţiei, instanţa va trimite copie de pe hotărâre unităţii de poliţie care a eliberat actul contestat, în vederea rectificării cazierului judiciar, atât la nivelul cazierului local, cât şi central.
Stergerea cazierului
Nicudeya
Buna ziua as vrea sa stiu si eu cum sau cand mi se va sterge cazieru.am primt o condamnare pt furt auto.de 2 ani cu suspendare si 2 ani termen de asteptare .si ... (vezi toată discuția)