avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Ajutor, taxa timbru auto!!!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Ajutor, taxa timbru auto!!!

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca pentru o masina din 2008 trebuie sau nu, sa platesc taxa de timbru. Ma intereseaza cadrul legal, daca se poate, un nr de Lege, ceva.
Multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 15:23, 10 Februarie 2015
oug 9/2013 actualizată prin og 16/2013
[ link extern ]

In 2008 s-a platit o taxa de poluare, dar multi au recuperat banii de taxa in instanta.
Anaf-ul are evidenta cu platit/neplatit/recuperat taxa/inmatriculat fara plata taxei/etc.
Ultima modificare: Marți, 10 Februarie 2015
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platesc taxa la un autoturism cumparat de nou in 2009? victorte victorte Buna ziua, Problema sta in felul urmator: in 2009 am cumparat un autoturism nou, din tara (reprezentanta), Euro IV, care atunci era scutit de taxa. Daca ... (vezi toată discuția)
Completare cerere de restituire taxa auto elina20099 elina20099 Buna ziua. Conform certificat de mostenitor , am mostenit un autoturism ,in urma decesului tatalui meu. Am gasit cerere model, catre Administratia Finantelor ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila taxa de poluare - obligativitate taxa de mediu? inteligentcareer inteligentcareer In anul 2012 am castigat in instanta neplata la inmatriculare a taxei de poluare prin hotarare judecatoreasca definitiva. Doresc sa imi spuneti daca aceasta ... (vezi toată discuția)