avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cumparare apartament cu teren revendicat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cumparare apartament cu teren revendicat

Buna ziua,
Am si eu urmatoarea nelamurire, as dori sa achizitionez un apartament prin Prima casa pe care deja eu l-am gasit dar am inteles ca este posibil ca terenul pe care este construit blocul sa fie in proces de revendicare. Ma intereseaza daca afecteaza in mod direct calitatea de propietar asupra apartamentului si daca banca imi poate oferi un credit pentru acest apartament. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:25, 10 Februarie 2015
Este hazardat de raspuns deooarece exista posibilitatea ca terenul si cladirea sa aiba proprietari distincti
Pentru clarificarea statutului si constatare existenta eventuale sarcini,solicitati oficial,in temeiul disp L nr 7/1996 relatii la cadastru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament cu teren revendicat crissbog11 crissbog11 Buna ziua, Am si eu urmatoarea nelamurire, as dori sa achizitionez un apartament prin Prima casa pe care deja eu l-am gasit dar am inteles ca este posibil ca ... (vezi toată discuția)
Cadastru teren de sub bloc cerut la vanzarea apartamentului bogdan1709 bogdan1709 Buna ziua, Suntem in curs de vanzare a unui apartament unui cuplu care-l cumpara prin prima casa. Am furnizat toate actele necesare, iar astazi ne-a sunat de ... (vezi toată discuția)
Suprafata de teren aferent doiarul doiarul Buna seara, am si eu o nelamurire, cu toate ca am cautat pe forum nu am gasit un raspuns concret; in cadastrul apartamentului dintr-un bloc vechi 80\', ... (vezi toată discuția)