avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vanzare cladire persoana juridica
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vanzare cladire persoana juridica

Buna ziua, persoana juridica a inceput sa modernizeze o cladire veche in 2007-2008, dar din motive financiare aceasta nu a fost finalizata, valoarea fiind evidentiata in contul 231(valoarea modernizarii fiind mult mai mare decat valoarea contabila a cladirii existente ).Acum vrem sa vindem aceasta cladire pentru o persoana fizica.
Pot sa facturez fara TVA, conform CF.Art.141,alin(2).litera f?
Daca facturez fara TVA trebuie sa ajustezi TVA-ul dedus (aferent modernizarii)?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: torok maria , utilizator 19:49, 12 Februarie 2015
Multumesc mult pentru raspuns.Noapte buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajustare tva vanzare cladire RAMONICI RAMONICI Buna ziua. Am nevoie de ajutor . In august 2007 s-au construit pe firma 3 vile in vederea vanzarii . August 2007 este luna in care s-a semnat procesul verbal ... (vezi toată discuția)
Vinzare spatiu comercial lilianadnc lilianadnc Buna seara,vreau sa vand un spatiu comercial proprietatea societatii ,mentionez ca a fost achizitionat de la o persoana fizica in anul 1998 la valoarea de ... (vezi toată discuția)
Cladire noua sau veche, tratament tva office.carmen office.carmen Cum se considera o cladire construita in regie proprie si receptionata in decembrie 2008,veche sau noua? Care este tratamentul contabil la facturare,din punct ... (vezi toată discuția)