avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot avea angajati profesiile liberale?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot avea angajati profesiile liberale?

Sunt medic dentist inregistrat la finante ca si profesie liberala cu CIF si as vrea sa stiu sub ce forma (contract) pot angaja o asistenta sau o secretara si sub ce forma se vor achita contributiile acestui salariat.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters166859 , utilizator 02:12, 11 Februarie 2015
Angajarea o puteti realiza prin intermediul unui contract individual de munca, intocmai ca la orice salariat. Iar impozitele achitate vor fi reprezentate de contributiile pe salarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet medical individual - medic cu activitate suspendata pentru cic doringhent doringhent Avem o situatie interesanta. Un cabinet medical individual care e incadrat la profesii liberale(medic dentist) are angajat un alt medic cu carte de munca. ... (vezi toată discuția)
Concediu si indemnizatie de maternitate - cabinet medical individual adelanaghi adelanaghi Buna ziua , as dori va rog un raspuns la intrebarea mea. Sunt medic de familie la cabinet medical individual ca persoana fizica autorizata , in relatie ... (vezi toată discuția)
Asistent medical generalist + pfa = ? jonelsorel jonelsorel Sunt asistent medical generalist si doresc sa-mi infiintez un PFA (in Constanta). La Registrul Comertului mi s-a spus ca nu exista cod pentru aceasta functie. ... (vezi toată discuția)