avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar divort

Sotia a deschis dosar de divort si vreau sa stiu daca pot merge la judecatorie sa vad dosarul inaintea vreunui termen sau trebuie sa merg doar cu un avocat pentru a avea acces la dosar?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:40, 11 Februarie 2015
Va va veni citatie acasă și veți avea o copie a cererii ei, deci e cam inutil sa faceți un drum la judecatorie, dacă totuși vreți, puteți studia dosarul fără avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reconventionala mar4905 mar4905 Sotia a deschis divort, stiu nr dosar,sunt parte parat, daka merg la judecatorie banuiesc la arhiva , gasesc akolo dosarul pot citi cererea principala a ... (vezi toată discuția)
Dosar divort doru anghel doru anghel vreau sa depun dosar pt divort zilele astea si vreau sa stiu daca taxa de timbru este tot 39 lei si timbrul juridic de 0.3 lei (divort simplu, fara partaj, ... (vezi toată discuția)
Cost proces divort copil minor si partaj-bucuresti crinamara crinamara Imi puteti spune care sunt costurile (aproximativ) unui divort cu copil minor si partaj, fara complicatii (infidelitate, parasirea domiciluilui de catre sot, ... (vezi toată discuția)