avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere reconventionala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere reconventionala

Sotia a deschis divort, stiu nr dosar,sunt parte parat, daka merg la judecatorie banuiesc la arhiva , gasesc akolo dosarul pot citi cererea principala a sotiei (motivarea divort)? totodata pot depune la dosar o cerere reconventionala (neredactata)...scrisa de mana, de mine ,?sau cum se procedeaza?.....cat costa....
Cel mai recent răspuns: PAS22 , utilizator 23:22, 15 Septembrie 2010
Ati primit citatie? Puteti depune cererea reconvetionala impreuna cu intampinarea. Apelati la un avocat!
O copie dupa cererea de divort o sa primiti acasa impreuna cu citatia. Cererea reconventionala se depune inainte de termen, bineinteles nu este obligatoriu sa fie tehnoredactata dar este mai indicat acest mod pentru mai multa claritate.
nu am primit citatie, dar stiu de pe just.ro nr dosar... pot depune acum cererea reconventionala..pana la primul termen in 06.2011?
Da, cu siguranta.
mar4905 a scris:

nu am primit citatie, dar stiu de pe just.ro nr dosar... pot depune acum cererea reconventionala..pana la primul termen in 06.2011?

Asteptati sa primiti citatia. Numai asa puteti sa va formulati apararea.
Si apropo, cum ati putut vedea existenta procesului pe portal-ul instantei? Acolo nu se mai inregistreaza procesele de divort? Sunteti sigur de ceea ce ati vazut????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reconventionala timpuriu timpuriu la cerere reconventionala se depune intampinare ? daca ulterior depuneri cereri reconvetionale au mai aparut si alte probe ,se mai iau in cosiderare de catre ... (vezi toată discuția)
Termene Martonze Martonze Am primit citaţie azi, 07.01.2014 pentru data de 29 ianuarie. Citaţia a fost emisă de judecătorie în 22.12.2014.În Rezoluţia citită pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Divort - martori gaby@ gaby@ Buna ziua! as vrea daca se poate sa-mi explicati ce inseamna continutul dosarului: \"Amână judecarea cauzei la 21 aprilie 2010, termen dat in cunoştinţa ... (vezi toată discuția)