avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort - martori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort - martori

Buna ziua! as vrea daca se poate sa-mi explicati ce inseamna continutul dosarului: "Amână judecarea cauzei la 21 aprilie 2010, termen dat in cunoştinţa părţilor. Reclamanta-pârâtă va depune la dosar răspuns la întâmpinare si cererea reconvenţionala formulata de către pârâtul-reclamant şi va prezenta doi martori fără citatie. Pârâtul-reclamant va prezenta doi martori fără citaţie". Inseamna ca acum si eu sunt parata(asta nu inteleg)? Daca am doar un singur martor se poate termina? Nu avem copii si nici bunuri si amandoi suntem de acord cu divortul, doar ca nu avem un an de la casatorie. Va multumesc


Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 16:25, 17 Aprilie 2010
Prin cererea reconvetionala..paratul dintr-un dosar are pretentii fata de reclamant devenint astefel parat - reclamat, iar dvs reclamata -parat. Dvs va tr sa raspundeti la cererea reconvetionala a parataului depunand intampinare, iar paratul va prezenta doi martori..persona ( adica nu vor mai fi citati - iar in cazul in care nu-i aduce nu i se va mai administra aceasta proba). Termenul dat in cunostinta partilor..inseamna ca veti mai fi citata nici dvs , nici paratul...intrucat v-ati prezentat la acest termen si cunoasteti si urmatorul termen.
Mult succes!
Multumesc ptr raspuns! Ma scuzati ca insist dar eu, ca reclamant (eu am bagat dosarul de divort) nu am decat un singur martor, si as vrea sa stiu daca se poate termina la termenul asta. El are doi martori.
Da, veti incheia procesul de divort in situatia in care toti ce 3 martori( cel propus de dvs. si ce doi propusi de catre parat) vor fi prezenti la termenul fixat si daca alte probe nu mai sunt de administrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citare parat Martonze Martonze Buna seara, In procesul de incredintare minor, s-a admis cererea mamei, tatal biologic depunand cerere reconventionala pentru vizita minor in tara si in ... (vezi toată discuția)
Termen impacare divort alexandru0104 alexandru0104 buna ziua!as dori sa ma ajutati cu o informatie daca se poate...sotia mea a depus o cerere de divort si avem termen pe 18.02.2013...intre timp am facut o ... (vezi toată discuția)
Intampinare agathanucristi agathanucristi cum trebuie sa trimit o intampinare judecatorie si ce trebuie sa cupinda ea?eu sunt reclamanta.:O (vezi toată discuția)